top of page

Werken met mij...

Gaat ook over jou

Ik adviseer en begeleid leidinggevenden die het anders willen aanpakken. Partners en managers die met een positieve insteek en vanuit kracht voor het maximale resultaat willen gaan. Zowel op inhoud als op de relatie.

Ik adviseer leidinggevenden die de verbinding durven aan te gaan en die het talent dat ze in huis hebben volledig willen benutten én behouden. Leidinggevenden die vanwege deze aanpak goede nieuwe werknemers weten aan te trekken en zo een sprong voor zijn op hun concurrentie. 

Ik adviseer en begeleid leidinggevenden die beseffen dat ze om de beste dienstverlener te zijn, de beste werkgever moeten zijn.

MIRJAM-29.jpg

Ben jij partner, manager of leidinggevende?

  • Wil jij optimaal inspringen op de gewijzigde verwachtingen van je team en cliënten maar weet je niet hoe?

  • Vind je het lastig om de unieke talenten van je teamleden te identificeren en je teamleden op de juiste wijze te begeleiden?

  • Wil jij met een positieve insteek ervoor zorgen dat jouw team met meer energie aan het werk gaat en (nog) sneller betere resultaten bereikt? ​

  • Vinden er veranderingen plaats in je team door vertrek en/of reorganisaties en wil jij de nieuwe samenwerking(en) een positieve en vliegende start geven?

  • Lopen je goede werknemers weg?

  • Vind jij het lastig je werknemers gemotiveerd te houden? 

  • Vraag jij je af hoe je de relatie met werknemers op afstand goed kunt houden of kunt verbeteren? 

  • Heb je te maken met burn-outs in je team? 

  • Heb je het gevoel de aansluiting te missen met de nieuwe generatie werknemers? 

  • Heb je een prachtige toekomstvisie, maar twijfel je over hoe je je werknemers betrokken kunt krijgen en houden?


Teamontwikkeling op basis van mijn Talented Growth Formula 

Met aandacht voor jouw unieke situatie, behoeftes én talenten, help ik met het bouwen aan een duurzame toekomst voor jou, jouw teamleden en jouw kantoor of organisatie.​ Ik geef jou de tools en kennis om op een persoonlijke manier leiding te geven aan jouw team. Ik help jou een werkomgeving te creëren waarin jij en jouw team durven te bouwen en vertrouwen op elkaar. Zo maximaliseer jij niet alleen de effectiviteit en prestaties van jouw team, maar ook het werkgeluk. 


Met een gemotiveerd en betrokken team dat werkt vanuit kracht, behalen jullie vervolgens de beste resultaten voor jullie cliënten of klanten. Maar niet alleen op het professionele vlak. Ook op het relationele vlak, door de verbinding aan te gaan. Zo bouw jij als werkgever en dienstverlener aan jouw kantoor of team van de toekomst.

Het teamontwikkelingstraject op basis van mijn Talented Growth Formula bestaat uit meerdere fases. In iedere fase wordt een verdiepingsslag gemaakt en wordt de opgedane kennis en toepassing in de praktijk verder verankerd voor een maximaal resultaat. 


Maar iedere fase is ook zo ingericht dat het gelijk praktisch toepasbaar is en direct resultaat oplevert.


Lees hier hoe Elleke, Afdelingsmanager communicatie en marketing van Ziekenhuis Gelderse Vallei, fase 1 van mijn teamontwikkelingstraject heeft ervaren. 


Meer weten over mijn teamontwikkelingstraject?


Neem dan contact met mij op.

Image by Andy Hermawan

Impact en resultaat

Image by Rishabh Dharmani

Persoonlijke aanpak en maatwerk

Image by Johan Godínez

Positieve insteek en vertrouwen

Het doel van mijn training en begeleiding is om écht impact te maken, zodat jullie – nadat het traject is afgelopen – de kennis en de tools hebben om het team vorm te geven en te laten excelleren op basis van jullie unieke kracht. Ik ga niet voor de prachtige maar vluchtige vuurwerkshow (een flitsende presentatie of sessie van een dag), maar voor duurzaam resultaat op basis van persoonlijk contact en verbinding. Ik ga voor de raket, die iets meer tijd neemt voor de lancering maar daarna steady doorvliegt.

Ik weet als geen ander dat geen cliënt of klant hetzelfde is. Ieder kantoor of team, net als ieder individu, vraagt om een unieke aanpak. Dat uitgangspunt neem ik mee als wij gaan samenwerken. Mijn Talented Growth Formula is daarop ingericht.

Ik neem de tijd om ieder individu te leren kennen en help in het omzetten van dit individuele talent in een duurzame en succesvolle bijdrage voor het team. Daarnaast help ik jullie als team om de talenten van anderen te leren waarderen, daarop te vertrouwen én te bouwen.

Al mijn programma's zijn gebaseerd op positieve psychologie en de talentenbeweging. Ik probeer niet van die 4 een 6 te maken, maar ik maak van die 8 een 10. Ik help jullie vanuit een positieve benadering en kracht te bouwen en te vertrouwen op de talenten van jezelf en van je teamleden.


Ik zet individuen en teams in hun kracht, zodat zij doelgericht, met meer energie, onderling vertrouwen en plezier de beste prestaties halen.

"Het is de persoonlijke benadering die het werken met Mirjam zo prettig maakt. Natuurlijk denken we allemaal precies te weten waar we goed in zijn en wat we minder goed kunnen. Maar is dat echt zo? En vinden we waar we goed in zijn dan ook altijd het leukste om te doen?


In oktober 2022 startte is als afdelingsmanager communicatie en marketing bij ziekenhuis Gelders Vallei. Ik had het geluk binnen te komen bij een team dat net de eerste stappen had gezet met Engage Talent. Een team dat goed staat, goed samenwerkt, maar dit nog meer wilde doen vanuit de verschillende talenten die elk individu met zich meebrengt. Om er zo voor te zorgen dat je nog meer energie uit je werk haalt en ieders talent om de meest effectieve manier inzet. Ik kon samen met mijn collega’s dus zo mee in deze ontdekkingstocht die als ik er nu op terugkijk voor zowel het team als voor mij individueel heel waardevol blijkt te zijn.

Ik werk alweer zo’n 16 jaar in het communicatie vak. In die jaren heb ik echt wel geleerd wat ik wel en vooral ook niet kan. Maar nooit eerder keek ik hier op de manier naar zoals Mirjam dit doet, vanuit je eigen talenten en hoe talenten elkaar versterken of juist niet. In de gesprekken met Mirjam weet zij ook de juiste voorbeelden naar voren te halen die precies verwoorden en verbeelden hoe een talent tot zijn recht komt. Wat je van nature al doet, maar door dit traject weer even als uitzonderlijk talent kan bestempelen.


Achteraf gezien had ik eerder in mijn loopbaan dit traject willen doen. Weten welke talenten je bezit en hier meer de focus op leggen brengt je echt verder en maakt je werk ook gewoon veel leuker. Mirjam kan je hier met haar scherpe blik en toch vriendelijke benadering heel erg in verder helpen."

Elleke van de Pol

Afdelingsmanager communicatie en marketing
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ben jij er klaar voor om het unieke pad naar groei te vinden voor jezelf, jouw team en organisatie?

Meld je dan nu aan voor een Talent Consult.

bottom of page