top of page

Lees hier de ervaringen van anderen

Testimonials: Testimonials
201028_Base Advocaten#0077 Kleur_edited.jpg

"Voordat ik met Mirjam ging werken voelde ik dat er meer in mij zat. Ik vroeg me af “wie ben ik en wat werkt voor mij”? Ik was op zoek naar meer zelfvertrouwen en dat heb ik dankzij Mirjam gekregen.

 

Mirjam is een warme en kundige coach die een gestructureerd traject met je doorloopt. Ze weet waar zij het over heeft. Hierdoor heb ik goed inzicht gekregen in mijn talenten en ervaren hoe het is om vanuit die talenten te opereren en in mijn kracht te staan. 

 

Wat ik tijdens de sessies opstak, was ook steeds direct toepasbaar in de praktijk. Ik kon er actie op ondernemen en zo voelde ik direct wat een verschil het maakt om met meer zelfkennis en zelfvertrouwen je werk te benaderen. Daar voel ik me nu goed en sterk bij en ik zie de goede resultaten die ik ermee haal. 

 

Dat is niet alleen fijn, maar maakt ook dat ik daadwerkelijk heb geleerd hoe met mijn talenten om te gaan. En nu ik mijn talenten ken en begrijp heb ik ook minder frustraties. 

 

Door Mirjam weet ik wat mijn talenten zijn, durf op mijn talenten te vertrouwen en daar ook naar te handelen. Ik heb voor het eerst mijn eigen verhaal. Ik weet wie ik ben, wat ik nodig heb en waar ik voor sta! Ik raad werken met Mirjam zeker aan!"

Sanne, advocaat

Janneke, adviseur

"Ik kwam bij Mirjam omdat ik het gevoel had in een hokje vast te zitten op mijn werk. Steeds vaker voelde ik mijn energie weglekken. Voordat ik een volgende stap nam in mijn carrière wilde ik dan ook een duidelijker profiel opstellen van mezelf. Ik wilde weten hoe ik het beste uit mezelf kan halen en hoe ik dat energielek kan voorkomen.


Ik heb het traject met Mirjam als zeer waardevol ervaren. Dankzij haar coaching heb ik veel scherper waar mijn krachten liggen, maar ook wat ik nodig heb en waarop ik leegloop. Het beeld van mijzelf is veel sterker geworden en daardoor kan ik ook beter op anderen overbrengen wie ik ben en wat je van me krijgt (en wat niet). Ik merkte het effect hiervan in sollicitatiegesprekken, waarbij ik mezelf krachtig kon omschrijven, zonder het gevoel te hebben dat ik overdreef. Het resultaat was een nieuwe baan!


Mirjam heeft een prettige manier van coachen. Ze is scherp, analytisch en vriendelijk. Ik voelde me vrij om open tegen haar te zijn. Wat mij betreft een aanrader om een coachingstraject te volgen bij Engage Talent!"

Testimonials: Text
bottom of page