top of page

Ontdek het geheim van modern leiderschap

Een exclusieve training voor mijn generatie leidinggevenden.

Start volgende groep:

maart /april 2024

Ontdek hoe jij als leidinggevende op authentieke wijze jouw team naar succes leidt en leer van de ervaringen van anderen

Een unieke en exclusieve leiderschapstraining voor leidinggevenden met 8-20 jaar werkervaring. 

Het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde programma combineert individuele coaching en groepstraining. Dit geeft ruimte voor persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw sterke punten, situatie en behoeften. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid om ervaringen te delen met en te leren van gelijkgestemde professionals. 

"Achteraf gezien had ik eerder in mijn loopbaan een traject met Engage Talent willen doen. Weten welke talenten je bezit en hier meer de focus op leggen brengt je echt verder en maakt je werk ook gewoon veel leuker."

Elleke van de Pol, Afdelingsmanager communicatie en marketing Ziekenhuis Gelderse Vallei

It's lonely at the top... ​

Herken je dat gevoel? Je hebt heel hard gewerkt om die grote stap te maken. En met succes. Maar nu bevind je je "ineens" in die nieuwe positie. 

 

Jij bent "de manager" of "de partner" en voelt je niet langer echt onderdeel van het team. De gesprekken bij het koffiezetapparaat worden een stuk korter en zakelijker. Tot ze steeds minder vaak voorkomen en je steeds verder verwijderd raakt van de groep.

Misschien bekruipt je soms het gevoel van "hoe ben ik hier beland?", "ben ik wel geschikt voor deze rol?" of "ik ben ook maar een advocaat / adviseur, hoe moet ik eigenlijk leidinggeven"?

Maak je geen zorgen, je bent absoluut niet alleen. De afgelopen jaren sprak ik veel (jonge) leidinggevenden die met vergelijkbare vragen en gevoelens worstelden. 

Daarom bestaat dit traject naast individuele begeleiding ook uit een dag waarop jij samenkomt met gelijkgestemde professionals. Om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. 

 

Wat jij gaat ontdekken...

Image by Patrick Perkins

Wat jij gaat doen...

Deze exclusieve leiderschapstraining bestaat uit persoonlijke begeleiding en een groepsdag. Geen cliché's en algemeenheden maar maatwerk én leren van de kracht van anderen. Er is slechts plaats voor acht personen, dus wees er snel bij!

01

Vrijblijvende kennismaking | 30 minuten (individueel)

We maken kennis en bespreken jouw situatie, uitdaging en doel. Zo heb jij de ruimte om kennis te maken met mij en mijn methode en bewust te kiezen of dit programma bij jou past. 

03

Groepsdag op locatie |
één dag in mei

Ervaar jouw kracht en leer over leidinggeven op basis van positieve psychologie en kracht. Deel kennis en ervaring met andere leidinggevenden uit verschillende disciplines. Hoe gaan zij met uitdagingen om? 

02

Bewustwordingsgesprek |
2,5 uur (individueel)

Leiderschap gaat in eerste instantie over jou. Wie ben jij, waar voel jij je sterk en wat breng jij mee naar het team? We duiken hier dieper in en maken het concreet.

04

Jouw volgende stap | 
1 uur individuele coaching

Tijd voor actie. Vertaal de kennis en de inzichten van de afgelopen periode naar concrete actie. Gebaseerd op jouw situatie, focus en behoefte. 

Ik schrijf me in! 
De volgende editie start in maart/april 2024. Slechts acht plekken beschikbaar. Schrijf je nu in en reserveer je plek, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Verstuurd. Je ontvangt binnen 3 werkdagen bericht.

    bottom of page