top of page

Hi, ik ben Mirjam

Een goede baan staat niet gelijk aan succes

Wat is jouw kracht? Wat doe jij met plezier? En waar loop je juist helemaal op leeg?

Dit soort vragen ga je over jezelf beantwoorden als wij samenwerken. Want als je weet waar jij met plezier in uitblinkt én dit op een prettige manier aan anderen weet over te brengen, dan:

 

 • kun je die droombaan of rol naar je toe trekken,

 • trek je nieuwe opdrachten aan waarin jij met plezier het verschil maakt,

 • kun je op een persoonlijke manier je team motiveren, 

 • kun je de krachten in je team bundelen en de beste resultaten halen,

 • weet je de beste mensen aan te trekken en te behouden, 

 • kun je klanten op basis van een persoonlijke relatie langdurige aan je binden.

 

En dat wil je, toch?

Engage Talent Mirjam Klompenhouwer - Over.jpg

Ik was 7,5 jaar advocaat, maar daarmee ging geen lang gekoesterde droom in vervulling

Engage Talent Mirjam Klompenhouwer.jpg

Ik ging naar mijn werk voor de hechte vriendschappen en flauwe grappen met collega's. Voor de persoonlijke gesprekken.

Maar ik liep er tegenaan dat goede mensen vertrokken. Of uitvielen met een burn-out. Niet omdat ze toe waren aan een nieuwe uitdaging. Maar omdat ze zich niet gezien en gehoord voelden. Omdat hun unieke bijdrage niet benut of erkend werd. En dat zag ik ook buiten de advocatuur gebeuren.

Maar de uitdaging ligt niet alleen bij managers en werkgevers.

"Door Mirjam weet ik wat mijn talenten zijn, durf op mijn talenten te vertrouwen en daar ook naar te handelen. Ik heb voor het eerst mijn eigen verhaal. Ik weet wie ik ben, wat ik nodig heb en waar ik voor sta! Ik raad werken met Mirjam zeker aan!"  Sanne, advocaat

Veel professionals weten onvoldoende wat hun kracht is en waar ze geen energie van krijgen. Dat gold ook voor mij.  

 

Daardoor is het lastig in te zien én onder woorden te brengen waarvoor jij gezien wilt worden. Of waar je tegenaan loopt. Wat je graag anders zou zien. Wat je nodig hebt. En dus om keuzes te maken. Het heft in eigen handen te nemen. En dat gaat dan weer ten koste van je prestaties én je (werk)geluk. Zonde toch? 

 

Aan allebei de kanten valt nog een wereld te winnen. Daar wil ik aan bijdragen. 

En nu...

wil ik een corporate wereld creëren waar:

 

 • jij het (zelf)vertrouwen hebt je uit te spreken en het verschil te maken op jouw unieke manier,

 • mensen echt vertrouwen op zichzelf en elkaar en zich durven uitspreken over hun kracht én hun zwaktes,

 • ieder individu als uniek wordt gezien en verschillen als een kracht worden omarmt,

 • mensen krachten durven bundelen om met meer plezier de beste resultaten te halen,

 • managers en partners zichzelf kennen en begrijpen hoe zij op een positieve manier hun unieke eigenschappen inzetten voor het team,

 • managers en partners begrijpen dat zij een belangrijke rol spelen in het werkplezier en de prestaties van hun teamleden, en in staat zijn het beste in anderen naar boven te halen.

Hoe ik dat doe? 

Ik weet dat zelfinzicht, samenwerking en doelen bereiken meer vraagt dan manifesteren. Mijn hart gaat niet sneller kloppen door de stand van de maan. 

Wel van mensen, feiten en mogelijkheden. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in werken op basis van kracht en positieve psychologie.

Voor iedereen die houdt van een goed gefundeerde, professionele en praktische aanpak, wens ik het je toe om met Mirjam te mogen werken." Meike, (freelance) HR adviseur

Ik kijk naar wat jou of jouw teamleden uniek maakt en hoe je daarop verder bouwt. Hoe jij met plezier de beste resultaten haalt. En wat jij nodig hebt om van je werk en het leven te genieten. 

"Ik had het geluk binnen te komen bij een team dat net de eerste stappen had gezet met Engage Talent. Ik kon samen met mijn collega’s dus zo mee in deze ontdekkingstocht die als ik er nu op terugkijk voor zowel het team als voor mij individueel heel waardevol blijkt te zijn. Achteraf gezien had ik eerder in mijn loopbaan dit traject willen doen." Elleke, Afdelingsmanager communicatie en marketing

Weten hoe ik jou kan helpen?

Hier lees je meer over mijn individuele coachingstrajectleiderschapstraining en teamontwikkelingstraject. Of neem contact met me op, ik maak graag kennis met je!

bottom of page