top of page
Search

‘UP OR OUT’? Weet jij het al?

Updated: Mar 7

Ik doe het zolang ik het leuk vind.


Ik wil het partnertraject wel proberen, maar alleen op mijn manier.

Ik twijfel of ik het wel kan.


Ik twijfel of ik het kan combineren met mijn kinderen of kinderwens.


Ik denk dat ik het niet wil, maar waar heb ik dan zo hard voor gewerkt de afgelopen jaren?


Ik zie mezelf niet tot mijn recht komen tussen de partners die er nu zitten.


Misschien moet ik het maar gewoon proberen. Fake it till you make it, toch?


Ik denk niet dat ik het wil, maar ik weet ook niet wat ik dan wel wil.


In de afgelopen tijd heb ik veel senior advocaten en adviseurs gesproken. Geen van hen zei volmondig “ja” op de vraag of ze partner of manager wilden worden. Wat ik wel terugkreeg waren de antwoorden hierboven.


Heel veel twijfel dus.


Het antwoord dat ik jaren heb gegeven? “Nee nooit.” Maar achter dat korte antwoord zaten (afhankelijk van de fase waarin ik mij bevond) vrijwel alle twijfels en gedachten die hierboven staan.


Hoe kan dat toch?


Het antwoord wordt vaak gezocht in de bedrijfscultuur, bij leidinggevenden en in de balans tussen werk en privé. En daar ligt zeker een belangrijk deel van het antwoord. Want de vraag of jij goed tot je recht komt tussen de huidige partners en of jij het partnerschap kunt indelen op jouw manier is ontzettend relevant voor de vraag of jij – lange tijd – met plezier en succes als partner of manager kunt blijven werken.


En toch is het antwoord uiteindelijk maar van één ding afhankelijk. Of eigenlijk van één persoon.


Jij bent en hebt het antwoord.


Jij denkt misschien al jaren na en hebt nog steeds het antwoord niet. De kans is zelfs groot dat de twijfel is toegenomen nu je steeds dichter bij dat ‘beslispunt’ komt en je leidinggevenden je steeds vaker vragen wat je wilt.


Maar toch beloof ik je: ook jij hebt het antwoord.


De kern van dat antwoord ligt in je talenten. Het probleem is alleen dat de meeste advocaten en adviseurs hun talenten niet kennen. Ze weten onvoldoende waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn, waarom ze daar goed in zijn en wat ze nodig hebben om met plezier de beste resultaten te halen.


En dat is een probleem. Want als je je talenten niet kent, dan is de kans groot dat je om de verkeerde redenen keuzes maakt of uitkomt bij het in de advocatuur veel gebruikte gezegde “fake it till you make it”.


Hoe zou het zijn als jij:

  • verlost bent van de twijfels;

  • niet langer het gevoel hebt dat je je anders voor moet doen om hogerop te komen; of

  • niet langer het gevoel hebt dat je moet blijven streven naar de volgende tree op die carrière ladder zonder dat je echt weet wat je wilt?

Hoe zou het zijn als jij doelgericht en met zelfvertrouwen de volgende stap kan nemen, wat die stap ook is?


Ik kan je daarbij helpen.


Ik heb mij gespecialiseerd in talenten. Omdat jouw talent en daar het maximale uithalen, mijn talent is. En omdat ik jou het inzicht, plezier en het zelfvertrouwen gun dat ik zelf heb gekregen door mijn talenten te ontdekken en ze aan het werk te zetten.


Your Talented Growth Journey


Als je weet waar je energie van krijgt, waar je hart sneller van gaat kloppen, waarin jij kunt excelleren en wat je nodig hebt om dat te bereiken, dan komen de antwoorden vanzelf. Dan hoef je niet langer te doen alsof.


En dat is wat je gaat ontdekken in Your Talented Growth Journey.


Tijdens dit twee maanden durende traject leer je jouw talenten kennen, ontwikkelen, en erop te vertrouwen. Ik help je op een open en eerlijke manier naar jezelf te kijken zodat jij leert waar jouw kracht en toegevoegde waarde zit en wat de voorwaarden zijn waaronder jij kunt excelleren.


Na het volgen van je eigen Talented Growth Journey heb jij het zelfvertrouwen en de woorden om te staan voor wie je bent en om doelgericht de touwtjes van jouw carrière in handen te nemen.


Lees hier hoe Sanne in haar Talented Growth Journey ontdekte wie ze is en waar ze voor staat. En hoeveel zelfvertrouwen het haar heeft gegeven om eindelijk haar eigen verhaal te hebben.


Wil jij ook met zelfvertrouwen antwoord geven op de vraag: ‘up or out’?


Wacht dan niet langer en neem contact met mij op.


En laat mijn talenten jouw talenten bevrijden.


101 views0 comments

Comments


bottom of page